Anders

The Anders were basically looking to create a more cozy and functional area to spend time with friends and family. They wanted to add a few elements like a fire pit and some additional patio space to tie it all together. We installed two patios which were connected by stepping stones. The larger patio features a large Pergola to add the element of shade as well as to visually move the space more into the vertical dimension. The smaller of the patios features a built in stone fire pit. These two patios span the area between their back dining space and a separate screened porch, tying the two spaces together. The plant materials selected are all fairly low maintenance to be easier for two busy parents of busy teenagers to contend with, but still function to beautify and soften the area.

Before

After